Skip to main content
Groei tips

Teamlidportret | Jesse Feenstra

By 2 december 2020No Comments
TEAMLIDPORTRET

Jesse Feenstra

Leeftijd

24

Woonplaats

Diemen

Achtergrond

Commnicatie and Multimedia Design aan de HVA

Vrije tijd

Klimmen, dingen organiseren (voornamelijk events en tripjes), spelletjes spelen en gamen, koken, muziek maken, karten en hiken of fietsen

Werkt als UX | Content Designer

Of je werkt met ons samen en kent een aantal leden van ons team, of je bent ‘’toevallig’’ –  toevallig is natuurlijk nooit toevallig bij een marketingbureau – op onze website terechtgekomen. Je weet misschien al hoe we werken en wat we doen. Maar hoeveel weet je eigenlijk over ons team? Wie zijn de gezichten achter de laptops en wat is hun visie?

We stellen graag onze UX- en contentdesignmaster Jesse Feenstra aan je voor!

Waarom werk je in het marketingveld?

Als kind was ik al geïnteresseerd in de reclames tussen mijn cartoons door. Ik houd van de snelheid van marketing. En heb het doel met mijn design op een mooie manier de aandacht te trekken.

Waarom koos je ervoor bij Bammboo te gaan werken?

Van de marketingbureaus die ik kende, werd ik aangetrokken door Bammboo’s snelheid-kwaliteit-combinatie (wat ook een van mijn levensmotto’s is). Het is heel mooi om met een fit team hele diverse klanten te helpen. Daarnaast is er ook veel vrijheid in hoe ik mijn projecten kan aanpakken.

Wat vind je het meest interessante marketinggebied? Waarin ligt je specialiteit?

Content! Het is geweldig om ideeën van mensen te vertalen naar beeld. Het is heel belangrijk om erachter te komen hoe iemand iets voor zich ziet. De manier waarop ik daarachter kom en hoe ik dat zo goed mogelijk kan vertalen, is iets waar ik steeds beter in probeer te worden. Het heen-en-weer pingpongen van design en feedback is een sport waar ik nooit moe van word! 

Wat heb je geleerd bij Bammboo?

Mijn Bammboocarrière begon met mijn stage. Toen kwam ik als schooiertje binnen. Bij Bammboo heb ik veel over mijn ideale manier van werken geleerd:  hoe ik professionele producten oplever, hoe ik met klanten door een traject heen loop en een heleboel nieuwe tools waarmee ik mijn werk sneller en beter kan doen. 

Wat wil je in dit vak nog leren/waar ben je op dit moment mee bezig om in te groeien?

Beter worden in design. Op het vlak van een webomgeving zoals WordPress. Ook wil ik nog beter leren werken met mijn favoriete tool Figma!

Waar ben je op privégebied mee bezig als het aankomt op groei?

Op dit moment ben ik me erop aan het focussen om mijn klimniveau omhoog te krijgen. Ik klim nu op een 7a-niveau (dit is al een redelijk goed niveau) maar niet goed genoeg voor mij. De uitdaging om verder te groeien, ligt op dit moment niet meer veel op het lichamelijke niveau. Ik ben erachter gekomen dat ik vooral moet werken aan de mentale kant van de sport. Daarom ben ik nu begonnen met mediteren en yoga, om ook dit gedeelte van het klimmen beter te krijgen!

Wat is jouw tip voor life growth hacking?

Veel experimenteren in het leven!

Variety is the very spice of life, That gives it all its flavor.

William Cowper's1785

En als je iets gevonden hebt wat helemaal geweldig is.. wees hier dan consistent mee bezig. Dat is de enige manier waarop je deze nieuwe vaardigheid, gewoonte of hobby echt meester wordt. 😉

Wat staat er op je bucketlist?

  • Voor mijzelf beginnen. En dat ga ik dan ook in 2021 fulltime doen! Ik wil dit bedrijf uit laten groeien tot een community met jonge ondernemers op het digitaal vlak.
  • In het buitenland werken en leven. Een nieuwe cultuur tot mij nemen is de motivatie hiervoor.
  • Het beklimmen van de El Capa 10, the Nose. Dit is de route van Free solo (ik doe hem wel met touw).
  • Een kinderboek schrijven.
  • Mijn eigen klimhal of ijssalon beheren.

Meer weten over het team van Bammboo?

Bekijk andere collega's

Download de training brochure!

Bedankt, je zult een email ontvangen met een download link.

Download de Consultancy brochure!

Bedankt, je zult een email ontvangen met een download link.

Download het Growth Model Canvas!

Bedankt, je zult een email ontvangen met een download link.