Skip to main content
TEAMLIDPORTRET

Roy de Vries

Leeftijd

23

Woonplaats

Wijk bij Duurstede

Achtergrond

Communication and Multimedia Design aan de Hogeschool van Amsterdam

Vrije tijd

Sporten (fitness), wandelen, lezen (het liefste vakgerelateerde boeken of over persoonlijke ontwikkeling), aan mijn eigen klussen werken en natuurlijk nieuwe dingen leren!

Werkt als Digital Designer

Of je werkt met ons samen en kent een aantal leden van ons team, of je bent ‘toevallig’ –  toevallig is natuurlijk nooit toevallig bij een marketingbureau – op onze website terechtgekomen. Je weet misschien al hoe we werken en wat we doen. Maar hoeveel weet je eigenlijk over ons team? Wie zijn de gezichten achter de laptops en wat is hun visie?

We stellen graag onze Digital Designmaster Roy de Vries aan je voor!

Waarom werk je in het marketingveld?

Om het even te betrekken op mijn rol als UX-designer: een ontwerp is op zichzelf statisch. De combinatie van marketing en design kan de data van jouw ontwerpen meetbaar maken. Dit levert samen met experimenteren superveel inzichten op die je ontwerpen nog beter kunnen maken, door nog meer aan te sluiten op de behoeften van de doelgroep.

Waarom koos je ervoor bij Bammboo te gaan werken?

Na mijn eerste gesprek bij Bammboo had ik meteen door dat er een hele prettige energie hangt. Ondanks dat we elkaar door corona nog nooit in levende lijve hadden gezien, klikte het meteen goed. Voor ik het wist, kon ik beginnen bij Bammboo! Wat ik fijn vind bij Bammboo is de no-nonsense aanpak, de motivatie om te groeien (op zowel professioneel als persoonlijk vlak) en natuurlijk het sportieve team!

Wat vind je het meest interessante marketinggebied? Waarin ligt je specialiteit?

De customer journey en gedragspsychologie. De manier hoe gebruikers vanaf het allereerste moment jouw product of service ervaren, en hoe je ze kunt overtuigen.

Wat heb je geleerd bij Bammboo?

Ik werk momenteel pas drie weken bij Bammboo, maar ik vind dat ik al veel heb geleerd op het gebied van samenwerken in het team. Ik hoop nog veel te leren in het werken met internationale teams.

Wat wil je in dit vak nog leren/waar ben je op dit moment mee bezig om in te groeien?

Ik wil mij blijven ontwikkelen in UX design, no-code / low code development, SEO. Dit zijn skills die ik zelf belangrijk vind als designer om ook een volledige, goedwerkende website te kunnen leveren.

Waar ben je op privégebied mee bezig als het aankomt op groei?

Ik wil elke dag iets nieuws leren door middel van boeken of podcasts. Vaak gaat het over mindset of ondernemerschap. Verder ben ik momenteel op fysiek gebied bezig om mijn muscle-ups te verbeteren. Dit is een oefening die je niet met gewichten doet, maar met je eigen lichaamsgewicht. Je trekt jezelf vanuit een hangende positie jezelf omhoog, om vervolgens boven de stang uit te komen. Ik focus me nu niet op het aantal herhalingen, maar juist op de uitvoering van deze oefening.

Wat is jouw tip voor life growth hacking?

Toch echt een cliché, maar: doe wat jou gelukkig maakt. Elke dag stilstaan bij de dingen waar je dankbaar voor bent. En natuurlijk veel sporten! Streef naar de meest gezonde en gelukkige versie van jezelf, maar doe dit in kleine, behapbare stappen.

Wat staat er op je bucketlist?

  • Reizen naar Canada, Noorwegen, Schotland en Fins Lapland.
  • Ooit mijn eigen onderneming beginnen.
  • Een eigen huis ontwerpen en laten bouwen.

Meer weten over het team van Bammboo?

Bekijk andere collega's

Download de training brochure!

Bedankt, je zult een email ontvangen met een download link.

Download de Consultancy brochure!

Bedankt, je zult een email ontvangen met een download link.

Download het Growth Model Canvas!

Bedankt, je zult een email ontvangen met een download link.